Presentatie

Recepties

Walking dinner Buffetten Menu's Barbecues  

ContactWelk feest u ook in gedachten heeft, Cuisine Mobile kan u alles bieden wat u maar kan verzinnen: Recepties, barbecues, doopfeesten, koude en warme buffetten, walking dinners...

Het welslagen van uw feest is ons hoofddoel. Mocht u iets in gedachten hebben dat u niet terug vindt op onze site, aarzel dan zeker niet ons te contacteren. Wij staan open voor al uw suggesties en zullen graag iets voor u uitwerken !  

Om de beste kwaliteit te leveren gebruiken wij enkel dagverse producten die wij met veel liefde verwerken tot de heerlijkste gerechten. Om deze kwaliteit te garanderen beperken wij ons tot feesten met een maximum van 150 personen. Voor recepties en barbecues daarentegen hebben wij een capaciteit van 250 personen.

Maar u hoeft het natuurlijk niet altijd zo groots te zien. Onze passie bestaat er uit om mensen culinair te verwennen en dit kan zelfs bij u thuis met vrienden of familie. Wij komen graag een gastronomische maaltijd bij u aan huis bereiden, wij dienen deze op aan tafel en terwijl u nog lekker zit na te genieten ruimen wij uw keuken op.

Zo ziet u maar: wat het welslagen van uw feest betreft kan u best eens aan het Cuisine Mobile-team denken.

Wij danken u alvast voor het bezoek aan onze site en hopen u binnenkort te mogen begroeten op uw feest .


Chef-zaakvoerder Pascal Gevaert

 

Onze FEESTZAAL : Waregem (Beveren Leie)
Wij bieden naast catering op verplaatsing ook een feestzaal aan te Beveren-leie ( Waregem), Sint Jansstraat 149.
Vraag vrijblijvend naar verdere info.  Website: www.salonsgruuthuse.be