Presentatie

Recepties

Walking dinner Buffetten Menu's Barbecues  

Contact


 

 

 

Voor al uw feesten hebben wij de passende formule en menu's voor ieders budget.
Om een idee te geven wat allemaal mogelijk is, tonen wij u enkele voorbeelden van feestmenu's.
Voor elke gelegenheid is het mogelijk om in samenspraak met u iets uit te werken.

Alles wordt, volgens onze traditie, met dagverse producten bereid.
In onze eigen keuken worden enkel de voorbereidingen getroffen. Het koken en de afwerking gebeurt ter plaatse. 
Bij ons dus geen opwarmtoestanden maar alles vers, met liefde bereid en stijlvol bij u aan tafel gebracht.

De menu's worden verzorgd vanaf 20 volwassen personen.

   - Voorgerechten
   - Hoofdgerechten
   - Nagerechten
   - Voorbeelden menu's met prijsaanduiding



Voorgerechten

Koude voorgerechten

Gemarineerde St.-Jacobsvruchten in een baba

Carpaccio van St .-Jacobsvruchten en zalm met kruidenvinaigrette

Avocado van krab met citroenroom

Slaatje van scampi , parmaham en mango

Mousse van langoustines en fijne groenten

Rogvleugel gevuld met langoustines en groene kruiden , verfrist met mango

Bavarois van gerookte paling op een coulis van zachte pepers

Flan van St .- Jacobsvruchten met waterkersroom

Pralines van Schotse zalm met peterselieroom

Torentje van gemarineerde zalm en mousse van geitenkaas

Huisbereide ganzenleverpastei met appel-mangochutney


Warme voorgerechten

Beursje van scampi met paprikacoulis

Warm gerookte zeebaars met mergpompoen en truffelvinaigrette

Gevulde roodbaars met blanke botersaus en schorseneren

Nage van St .- Jacobsvruchten met citroenkruid en vanille

Slaatje van à la minute gerookte zalm met meloen en curry

Asperges op z’n Vlaams (seizoen)

Duet van ganzenlever

Tatin van gekaramelliseerde appelen en ganzenlever

Bladerdeeggebakje met kalfszwezeriken en champignons in maderasaus

Bladerdeeggebakje met girollen  


Gebakken foie gras met mango-appel chutney



Hoofdge
rechten

Langoustines in een krokant jasje en trio van sauzen

Ravioli van lotte , tartuffo en zacht geitenkaassausje

Lasagne van zeewolf en zalm

Zeeduivel met witloof en Brugs blond

In kokosmelk gepocheerde griet met spinazie

Kabeljauwrug met preistoemp en “witte van Hoegaarden”

In Sauternes gepocheerde tarbot met flan van broccoli

Papillot van zonnevis met fijne groentjes en tuinkruiden

 

Eendenborst “Arlequin”

Konijnenbil met geuze , kaneel , jonge prei en couscous

Gegrilde kalkoentournedos met schorseneren en calvadosroom

Lamsribstuk met maanzaad en marjolein

Struisvogelfilet met gember en steranijs

Fantasie van parelhoen , fijne saus van truffel en ganzenlever

Gevulde lamsfilet met licht looksausje

Kalfszwezerik met asperges en peultjes



Nage
rechten

Vanillebavarois met meloensoepje en basilicumsiroop

Whiskeycrème met meringue

Warm appeltaartje met kaneelijs

Salade van sinaasappel en kiwi , sorbet van rabarber

Soufflé au Grand Marnier

Chocolademousse met rode vruchten en batida

Ysgekoelde mousse van witte en melkchocolade , gekonfijte kumquats

Vruchtensoepje met citroen-basilicumsorbet


top 


top